Чари хмільного кільця.
Один з особливо дієвих способів відтворити заклинання любові полягає в тому, щоб зачарувати річ і носити на собі після здійснення заклинання. Для цього чаклунства потрібно мати один місяць.
Ось, що необхідно для здійснення цього заклинання:
- Світло повного місяця;
- Біле полотно;
- Пляшка білого вина;
-Новий срібний перстень, який ніхто не носив.
Візьміть кільце, загорніть його в біле полотно і закопайте в землю.
Сядьте і не пильно, м'яко, спостерігайте за Місяцем, концентруючись на тих якостях, до яких прагнете в стосунках з коханим.
Потім візьміть вино і вилийте його в місце, де ви закопали кільце (нехай частина вина залишається в пляшці) і скажіть заклинання:
Священна Богиня відчаю і правди.
Цей срібний подарунок я віддаю тобі.
Це моє підношення, благослови це кільце
і даруй його блиском любовного єднання, т
ак щоб самотність мене покинула назавжди.
Залиште кільце в землі до наступного Повного Місяця, потім викопайте його і з того часу носите кожен день, щоб привернути в своє життя справжню любов.
Джерело: energyhealersonly.com
Переклад з англійської від Kathryn.
Один з особливо дієвих способів відтворити заклинання любові полягає в тому, щоб зачарувати річ і носити на собі після здійснення заклинання. Для цього чаклунства потрібно мати один місяць.
Ось, що необхідно для здійснення цього заклинання:
- Світло повного місяця;
- Біле полотно;
- Пляшка білого вина;
-Новий срібний перстень, який ніхто не носив.
Візьміть кільце, загорніть його в біле полотно і закопайте в землю.
Сядьте і не пильно, м'яко, спостерігайте за Місяцем, концентруючись на тих якостях, до яких прагнете в стосунках з коханим.
Потім візьміть вино і вилийте його в місце, де ви закопали кільце (нехай частина вина залишається в пляшці) і скажіть заклинання:
Священна Богиня відчаю і правди.
Цей срібний подарунок я віддаю тобі.
Це моє підношення, благослови це кільце
і даруй його блиском любовного єднання, т
ак щоб самотність мене покинула назавжди.
Залиште кільце в землі до наступного Повного Місяця, потім викопайте його і з того часу носите кожен день, щоб привернути в своє життя справжню любов.
Джерело: energyhealersonly.com
Переклад з англійської від Kathryn.