Заклинання краси.
В Повний місяць візьміть дзеркало і вийдіть на вулицю (якщо це не можливо, тоді відкрийте вікно і переконайтеся, що Місяць відбивається у вашому дзеркалі).
Дивіться на те, як у світлі Місяця відбиватимуся ваші волосся, очі, губи, нехай під місячні промені потраплять ті частини вашого тіла, які ви хочете змінити, концентруйтеся на них і скажіть:
Місячне світло, Зоряне світло
Дозвольте вітрі нести Ваше сяйво
Дозвольте своїм блиском
Покрити моє тіло,
і дозвольте своєму світінню
відбитися в моїх очах ...
Скажіть це три рази та сконцентруйтеся на тій частині тіла, яку хочете змінити. Потім скажіть:
Моделюйте і формуйте моє тіло,
Подібно тому, як зразок досконалості
наділений сяйвом прекрасного,
дозвольте мені цвісти в ваших променях
і насичуватися блискучою красою,
множачи її три рази по три в моєму тілі!
Скажіть це три рази, і коли закінчите, запаліть рожеву свічку або спалить ладан.
Переклад від Kathryn.
В Повний місяць візьміть дзеркало і вийдіть на вулицю (якщо це не можливо, тоді відкрийте вікно і переконайтеся, що Місяць відбивається у вашому дзеркалі).
Дивіться на те, як у світлі Місяця відбиватимуся ваші волосся, очі, губи, нехай під місячні промені потраплять ті частини вашого тіла, які ви хочете змінити, концентруйтеся на них і скажіть:
Дозвольте вітрі нести Ваше сяйво
Дозвольте своїм блиском
Покрити моє тіло,
і дозвольте своєму світінню
відбитися в моїх очах ...
Скажіть це три рази та сконцентруйтеся на тій частині тіла, яку хочете змінити. Потім скажіть:
Моделюйте і формуйте моє тіло,
Подібно тому, як зразок досконалості
наділений сяйвом прекрасного,
дозвольте мені цвісти в ваших променях
і насичуватися блискучою красою,
множачи її три рази по три в моєму тілі!
Скажіть це три рази, і коли закінчите, запаліть рожеву свічку або спалить ладан.
Переклад від Kathryn.