Заклинання достатку.
У цьому заклинанні ви просите добробуту. Ви відправляєте повідомлення в ефір, просячи достатку.
Вам знадобляться:
- Одна жовта свічка;
- Один срібний предмет;
- Одна чайна ложка шафрану;
- Одна чайна ложка солі;
- Сік одного лимона;
- Один чайник;
- Одна склянка води;
- Одна дерев'яна ложка;
- Рожева ефірна олія;
Сад, якщо у вас немає саду, підійде горшкова рослина.
Це заклинання проводиться після настання темряви.
Запаліть свічку. Додайте у чашку з водою шафран, сіль, сік одного лимона і дві краплі рожевої ефірної олії, налийте в чайник. Перемішайте все це дерев'яною ложкою дев'ять разів за годинниковою стрілкою. Закрийте чайник кришкою і покладіть руки на обидва боки чайника.
Прочитайте наступне:
«Мене завжди супроводжує достаток. Потік золотих монет спрямовується на мене зверху, як дощова злива. Він стає все більше і більше. Нехай здійсниться так».
Коли ви завершите свою промову, вилийте вміст чайника у свій сад або на рослину в горщику. Потім сядьте і зосередьтеся на полум'ї свічки, уявіть, що ви процвітаєте, робіть це протягом десяти хвилин, а свічці дозвольте згоріти повністю.
Джерело: witcheslore.com
Переклад з англійської від Kathryn.
У цьому заклинанні ви просите добробуту. Ви відправляєте повідомлення в ефір, просячи достатку.
Вам знадобляться:
- Одна жовта свічка;
- Один срібний предмет;
- Одна чайна ложка шафрану;
- Одна чайна ложка солі;
- Сік одного лимона;
- Один чайник;
- Одна склянка води;
- Одна дерев'яна ложка;
- Рожева ефірна олія;
Сад, якщо у вас немає саду, підійде горшкова рослина.
Це заклинання проводиться після настання темряви.
Запаліть свічку. Додайте у чашку з водою шафран, сіль, сік одного лимона і дві краплі рожевої ефірної олії, налийте в чайник. Перемішайте все це дерев'яною ложкою дев'ять разів за годинниковою стрілкою. Закрийте чайник кришкою і покладіть руки на обидва боки чайника.
Прочитайте наступне:
«Мене завжди супроводжує достаток. Потік золотих монет спрямовується на мене зверху, як дощова злива. Він стає все більше і більше. Нехай здійсниться так».
Коли ви завершите свою промову, вилийте вміст чайника у свій сад або на рослину в горщику. Потім сядьте і зосередьтеся на полум'ї свічки, уявіть, що ви процвітаєте, робіть це протягом десяти хвилин, а свічці дозвольте згоріти повністю.
Джерело: witcheslore.com
Переклад з англійської від Kathryn.