Любовне заклинання на виконання бажання.
Вам знадобиться: рожева стрічка, дзеркало, мед, ручка, папір і свічка.
Спаліть кілька пахощів з ароматом солодощі ... вереск або фіалка ідеально підходять для цього випадку. Пропустіть стрічку крізь дим три рази, скажіть:
«Стрічка, ти приносиш любов.
Стрічка, ти приносиш щастя ».
Тепер покладіть трохи меду на стрічку, а потім на свій язик. Коли ви спробуєте мед, скажіть:
«Мед, принеси мені насолоду любові».
Повторіть три рази. Тепер візьміть дзеркало і подивіться в нього. Дивлячись на своє відображення, скажіть три рази:
«Я - Богиня, а Богиня - в мені.
Вона чудова.
Як сказала, так тому і бути ».
Тепер додайте трохи меду на свічку та оберніть стрічку навколо неї. Тримайте свічку між долонями, і знову три рази скажіть:
«Від стрічки до свічки
Чари підуть.
Від свічки в астрал
Полум'я перенесе його».
Зніміть стрічку і запаліть свічку. Нехай свічка згорить. Поки вона буде горіти, напишіть на аркуші паперу те, що ви хочете бачити в партнері. Будьте конкретні ... скажіть "любить кошенят, але ненавидить жаб", якщо вам так буде завгодно. Не вказуйте будь - яку конкретну персону. Це буде мати неприємні наслідки. Коли ви закінчите свій список (ви можете зробити помилки, щось викреслити або почати все спочатку), складіть його три рази. Перев'яжіть список рожевою стрічкою. Погасіть свічку, якщо вона все ще горить. Помістіть список між вашим матрацом і пружинами. Щоночі протягом наступного тижня ви повинні дивитися на себе в дзеркало і повторювати це заклинання:
«Я - Богиня, а Богиня - в мені.
Вона чудова.
Як сказала, так тому і бути ».
До кінця тижня ви можете перестати вимовляти дзеркальне заклинання або продовжити далі. Це ваш вибір. Ваше заклинання принесе вам любов протягом 7 тижнів.
Переклад з англійської: Katrina.