Відьомська Оселя Езотеричний і Магічний Форум


Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

Відьомська Оселя Езотеричний і Магічний Форум
Відьомська Оселя Езотеричний і Магічний Форум
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Відьомська Оселя Езотеричний і Магічний Форум

Езотеричний і Магічний україномовний Форум


Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. A_aao_11
Останні теми
» Чарівні властивості кави | Магічна матерія.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyЧт Січ 05, 2023 4:59 am автор Kathryn

» Трав'яна магія для вшанування Фрейї: як використовувати рослини для поклоніння скандинавській богині кохання.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyЧт Січ 05, 2023 4:49 am автор Kathryn

» 7 ознак того, що ви були Відьмою в минулому житті.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyВт Груд 27, 2022 11:34 am автор sofiya.iul

» Дух Таро.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Груд 03, 2022 6:47 am автор Kathryn

» 10 причин, чому магія Таро надзвичайно ефективна та як змусити її працювати на вас.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Груд 03, 2022 6:39 am автор Kathryn

» 7 способів розвинути мову Таро.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Груд 03, 2022 6:26 am автор Kathryn

» Астральна проєкція і тонкі тіла.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Груд 03, 2022 6:09 am автор Kathryn

» «Жива» вода.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Груд 03, 2022 2:36 am автор Kathryn

» Що таке духовний провідник?
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyНд Лист 27, 2022 3:36 am автор Kathryn

» Позбавлення від небажаних духів.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyНд Лист 27, 2022 3:29 am автор Kathryn

» Як провести сеанс.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyНд Лист 27, 2022 3:25 am автор Kathryn

» Примари, полтергейсти та привиди, о боже!
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyНд Лист 27, 2022 3:16 am автор Kathryn

» Чи справжня астральна проєкція?
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyНд Лист 27, 2022 3:07 am автор Kathryn

» Види відьом.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyНд Лист 27, 2022 2:52 am автор Kathryn

» Медитація-спів для посилення концентрації.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyПт Лист 25, 2022 2:09 am автор Kathryn

» Медитація зі свічкою для очищення розуму.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyПт Лист 25, 2022 2:02 am автор Kathryn

» Глибока медитація із використанням енергії кристалів.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyПт Лист 25, 2022 1:58 am автор Kathryn

» Власна суміш олій.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСр Лист 23, 2022 9:22 pm автор Kathryn

» Ефірні олії, що наділяють енергією.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСр Лист 23, 2022 9:19 pm автор Kathryn

» 2.Коли дзеркало не дзеркало.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Лист 19, 2022 4:06 pm автор Kathryn

» 1.Магія проти Повсякденності.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Лист 19, 2022 4:04 pm автор Kathryn

» Створення власного магічного дзеркала.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Лист 19, 2022 3:59 pm автор Kathryn

» Фольклор і забобони.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Лист 19, 2022 3:52 pm автор Kathryn

» Бачити сон про дзеркала.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyСб Лист 19, 2022 3:47 pm автор Kathryn

» Що таке Мабон? Головне про Осіннє Рівнодення і святкування Мабона.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. EmptyПн Вер 14, 2020 6:11 pm автор Kathryn

Хто зараз онлайн
Зараз відвідувачів на форумі: 14, з них 0 зареєстрованих, 0 прихованих і 14 гостей

немає

[ Переглянути весь список ]


Рекордна відвідуваність форуму (63 одночасно) відбулась Пн Січ 29, 2024 12:44 pm

Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. Aao__a10
Наші форуми

BANAFRIT

Обитель Чёрной Королевы

La Lune

Ви не підключені Увійдіть або зареєструйтесь

Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза.

Попередня тема Наступна тема Перейти донизу  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Kathryn

Kathryn
Творець сайту, другий Аdmin
Творець сайту, другий Аdmin
З цієї осені український мускатний гарбуз буде експортуватися тепер до Великобританії.

Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза.
Страва Свята Врожаю Мабон. Суп з печеного мускатного гарбуза. Aa__aa10
Суп з мускатної гарбуза можна приготувати по - різному, ви знайдете безліч різних рецептів по всьому Інтернету, але цей спосіб є простим.  Цей рецепт дозволяє схитрувати.  Оскільки подрібнення сирого гарбуза є трудомістким, то шанувальники простого рецепту просто печуть спочатку гарбуз, а потім використовують його ніжну м'якоть.  Цей метод працює дуже добре.
Це один з тих рецептів, які готуються на повільному вогні в глиняному посуді.  Оскільки ви використовуєте вже печений гарбуз, не потрібно робити додаткові зусилля в процесі приготування, ви зможете приготувати всі інгредієнти в глиняному посуді, щоб обід був смачним і приносив задоволення.  Плюс ще в тому, що аромат смачної їжі пошириться по всьому вашому дому.  Нумо почнімо!
 
СКЛАДОВІ:
- 1 великий мускатний гарбуз;
- Масло (близько 55 грамів, але використовуйте стільки, скільки вважаєте за потрібне);
- цибуля 1 шт .;
- 2 -3 зубчики подрібненого часнику;
- 500 мл.  овочевого бульйону;
- 250 гр.  яблучного пюре;
- 250 мл.  води;
- 250 гр.  густих вершків;
  - Свіжий розмарин;
  - Сіль і перець за смаком.


Приготування:
По-перше, спечіть свій гарбуз.  Розігрійте духовку до 190 градусів за Цельсієм, і розріжте гарбуз уздовж середньої частини.  Видаліть насіння, щоб залишилася тільки м'якоть.  В те місце, з якого видалені насіння, помістіть масло.  В якості альтернативи, ви можете розтопити масло і полити їм внутрішню частину гарбуза - будь-який метод працює відмінно.  Помістіть обидві половинки обрізаною стороною вгору в форму для випічки та випікайте близько 45 хвилин.
Поки ваш гарбуз знаходиться в духовці, ви можете піти далі та приготувати решту інгредієнтів для свого супу.  Якщо ви хочете помістити глиняний посуд на плиту, то встановіть найнижчу температуру розігріву.
Поріжте цибулю кубиками на дрібні шматочки та покладіть в глиняний посуд разом з часником, овочевим бульйоном, яблучним пюре і густими вершками.  Накрийте глиняний посуд кришкою.
Як тільки ваш гарбуз приготується, дайте йому охолонути протягом декількох хвилин, а потім лопаткою видаліть м'якоть з центру - тепер вона повинна бути ніжною і м'якою.  Помістіть м'якоть гарбуза в блендер або подрібнювач і збийте її так, щоб вона стала рівною і кремовою.  Залежно від того, наскільки великий ваш блендер і наскільки великий ваш гарбуз, вам може знадобитися зробити це партіями.  Так робити цілком прийнятно.  Після того, як утворюється пюре, додайте його в суповий глиняний посуд і обережно перемішайте, щоб всі інгредієнти перетворилися в однорідну масу.
Як довго ви будете варити суп - повністю залежить від вас, якщо ви готуєте на плиті, не забудьте періодично його помішувати, щоб він не горів.  У глиняному посуді суп доходить до готовності близько 4-х годин.  Приблизно за півгодини до того, як ви плануєте подати суп, наріжте свіжий розмарин і перемішайте його, а також додайте стільки солі та перцю, скільки вам буде завгодно.  Зазвичай я додаю столову ложку солі, тому що вона дійсно розкриває смак гарбуза, але робіть відповідно до своїх смакових уподобань.  Крім того, зазвичай, я додаю чайну ложку перцю.
Якщо хочете, то прикрасьте суп невеликою кількістю сметани та нарізаного зеленого лука.  Святкуйте Мабон з великим шматком хрусткого хліба, улюбленою вегетаріанською стравою або чим-небудь ще, про що мріяли!

Автор: Patti Wigington
Джерело: thoughtco.com
Переклад з англійської від Kathryn.

Попередня тема Наступна тема Повернутися до початку  Повідомлення [Сторінка 1 з 1]

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі