Страва Самайна. Гарбузова запіканка.
До Самайну сади та городи починають порожніти, і в них мало що можна знайти, якщо тільки ви не посадили гарбуза. Мускатні гарбуза можна збирати до початку листопада, хоча це залежить від вашої географічної зони.
Цей рецепт дуже простий. Мускатні гарбуза підходять ідеально, але ви можете взяти будь-який сорт гарбуза, який є у вас під рукою. Якщо вам пощастить потрапити на збір яблук, це буде ще краще, оскільки ви зможете використовувати яблука, які зібрали своїми руками! Що може бути краще восени, ніж блюдо з гарбуза, яблук, золотистих родзинок і горіхів?
Безумовно, деякі люди не їдять бекон, у когось алергія на горіхи, а хтось ненавидить сир Горгонзола. Якщо вам подобається бекон, використовуйте бекон ... але, якщо ви вегетаріанець, само собою зрозуміло, просто приберіть бекон. Точно так же, якщо ви не поважаєте смак сиру Горгонзола або у вас алергія на горіхи, то просто не додавайте їх.
Складові:
1 великий мускатний гарбуз, очищений і порізаний кубиками
2 яблука Грені Сміт, кубиками (за бажанням зняти шкіру)
200 г бекону, підсмаженого і дрібно порізаного
1/2 чашки волоських горіхів
1/2 чашки світлих родзинок
1/2 чашки сиру Горгонзола
110 г вершкової олії
1/2 чашки коричневого цукру (необов'язково, не додавайте його, якщо вам не подобається солодке)
Дрібка солі.
Приготування
Змішайте всі інгредієнти в мисці, а потім викладіть на велике змащене олією блюдо для запікання. Випікайте при температурі 350 градусів протягом приблизно години, періодично помішуючи. Готової запіканці дайте охолонути приблизно десять хвилин. Подавати запіканку можна як в якості гарніру, так і основної страви - можливості безмежні!
Автор:Patti Wigington
Джерело:thoughtco.com
Переклад від Lucie і Kathryn.
До Самайну сади та городи починають порожніти, і в них мало що можна знайти, якщо тільки ви не посадили гарбуза. Мускатні гарбуза можна збирати до початку листопада, хоча це залежить від вашої географічної зони.
Цей рецепт дуже простий. Мускатні гарбуза підходять ідеально, але ви можете взяти будь-який сорт гарбуза, який є у вас під рукою. Якщо вам пощастить потрапити на збір яблук, це буде ще краще, оскільки ви зможете використовувати яблука, які зібрали своїми руками! Що може бути краще восени, ніж блюдо з гарбуза, яблук, золотистих родзинок і горіхів?
Безумовно, деякі люди не їдять бекон, у когось алергія на горіхи, а хтось ненавидить сир Горгонзола. Якщо вам подобається бекон, використовуйте бекон ... але, якщо ви вегетаріанець, само собою зрозуміло, просто приберіть бекон. Точно так же, якщо ви не поважаєте смак сиру Горгонзола або у вас алергія на горіхи, то просто не додавайте їх.
Складові:
1 великий мускатний гарбуз, очищений і порізаний кубиками
2 яблука Грені Сміт, кубиками (за бажанням зняти шкіру)
200 г бекону, підсмаженого і дрібно порізаного
1/2 чашки волоських горіхів
1/2 чашки світлих родзинок
1/2 чашки сиру Горгонзола
110 г вершкової олії
1/2 чашки коричневого цукру (необов'язково, не додавайте його, якщо вам не подобається солодке)
Дрібка солі.
Приготування
Змішайте всі інгредієнти в мисці, а потім викладіть на велике змащене олією блюдо для запікання. Випікайте при температурі 350 градусів протягом приблизно години, періодично помішуючи. Готової запіканці дайте охолонути приблизно десять хвилин. Подавати запіканку можна як в якості гарніру, так і основної страви - можливості безмежні!
Автор:Patti Wigington
Джерело:thoughtco.com
Переклад від Lucie і Kathryn.